zondag 30 januari 2011

Sketch Challenge bij Anyone for Anya




Goedemorgen allemaal,


Vandaag weer een nieuwe challenge bij ANYONE FOR ANYA, een sketch.
Er is weer een gave prijs te winnen 3 digistamps van Digital Delights, dus kom ff kijken bij ons naar de mooie DT voorbeelden ,genoeg inspiratie
Fijne dag allemaal XX Christa

vrijdag 28 januari 2011

HEART HOP AT CDAC


click on the picture /klik op de foto

Hallo Allemaal,
De hop is van 28febr tot 30 febr, je kan er gratis digi's krijgen maar ook prijzen geven ze weg de moeite waard om te gaan kijken, en goed de spel regels lezen ,als je er niet uit komt evt google translator gebruiken .
Voor de hop heb ik als DT voorbeeld een candy wikkel gemaakt met lekkere fruit hartjes erin
De lieve schaap met de hartjes is van DOODLE PANTRY van Laurie Wilson .
Bedankt nog voor al die tips,,hij slaapt overdag al een tijd niet meer,geen tv meer voor naar slapen gaan , maar helaas was het vanacht weer raak ,zit met half dicht geknepen ogen te typen haha,het zal allemaal bij de leeftijd horen denk ik ,gelukkig dit weekend vrij .
Ik ga zo lekker ff frisse neus halen ff naar de winkel fietsen voor de boodschapjes.
Nou ik wens iedereen een fijn weekend toe , en ga lekker HEARTHOPPEN allemaal .
XX Christa

woensdag 26 januari 2011

Valentijn kado tasje gevuld met snoephartjes


Bij Cards etc shop staat dit patroontje te koop super schattig toch?
Kan mooi door de brievenbus, leuk gevuld met snoepies of chocolade.
PFFF kleine jongen houd ons al dagen snachts wakker, rond 1uur begint het feest en eindigt rond 4uur , zal wel bij zijn peuterpubertijd horen , ben er niet voor uit te branden zeg hihi.
Fijne dag allemaal XX Christa

maandag 24 januari 2011

LOVE IS IN THE AIR nieuwe Challenge bij POOKHA



Hoi allemaal , ja we blijven even in de Challenge's hihi, vandaag er een bij POOKHA met de titel Love is in the Air , mini easel hart kaartje gemaakt met de hartespellbinders
Een willekeurige winnaar ontvangt een geschenkbon van $10 voor de shop. Het is niet verplicht om digitale stempels van Digi's by Phooka te gebruiken, MAAR wanneer je dit wel doet, mag je tweemaal deelnemen met je kaartje.
Myriam heeft ook hele leuke weer uitgebracht een cupid monkey en een bunny elfje heel schattig,
Fijne dag allemaal , XX Christa

zondag 23 januari 2011

Nieuwe Challenge bij ANYONE FOR ANYA

Hoi allemaal, weer een nieuwe challenge vandaag ,deze is van ANYONE FOR ANYA gebruik twee afdrukjes, ik heb het meisje gemaskeert ze zit op een afgezaagde boom zeg maar hihi.
Er zijn weer gave prijzen te winnen, kijk snel op het blog.

XX Christa

zaterdag 22 januari 2011

Nieuwe Challenge bij CARDS ETC BLOG,Is het een Hartjes kaart of een Bloem kaart? Allebei!



Hoi allemaal , vandaag begint er weer een nieuwe Challenge bij CARDS ETC SHOP, dit is mij CT voorbeeld , de titel luid, Is het een Hartjes kaart of een Bloem kaart? Allebei!
Ik heb een Doodle Pantry digi gebruikt , het vogeltje zit op een stukje rood touw ,mini waslijn hihi.
Iedereen die mee doet heel veel succes met de challenge
XX Christa

donderdag 20 januari 2011

Lieve Eekhoorntjes

Hoi Allemaal,

Vandaag weer de nieuwe releases van DOODLE PANTRY, en ik vind ze weer super, de eekhoorntjes zijn zo lief tis er eigenlijk 1, heb er een gespiegeld en de neusjes tegen elkaar gezet.

De Challenge luid Liefde ,of alles wat met liefde te maken heb ,zoals trouwen , vriendschap, liefde voor dieren ,valentijn , noem maar op , je mag een andere digi gebruiken nu maar leuke is natuurlijk er een van doodle pantry, en als je mee doet vergeet niet DPDC6 als sleutel woord te gebruiken . hier de link van de Challenge blog

XX Christa

maandag 17 januari 2011

Voor mijn zusje MARANDA





Hallo allemaal,
Dit doosje kaartje boekje hoe je het wilt noemen ,heb ik gemaakt voor mijn zusje Maranda zij was zaterdag jarig , ik weet dat ze ook net als zovele als ons gek is van lintjes, dus ik was vlede week naar de stoffen winkel geweest, en daar hebben ze gave lintjes en kant wow echt te gek.
Maar dit is niet het enigste wat ze krijgt , van de week hebben we samen gekeken naar de pre- orders van magnolia ,dus mocht ze van mij er 3 uit zoeken, zelf ook natuurlijk er wat bij besteld ,dus die kado heeft ze nog te goed.
Deze magnolia is ook een van de nieuwste serie , heb deze stempel gekocht op marktplaats,
Nou ga zo weer aan de slag heb nog een hoop te doen hihi.
XX Christa

zondag 16 januari 2011

Anyone for Anya Challenge ( strikken)

Hallo allemaal,

Vandaag begint weer een nieuwe challenge bij Anyone For Anya , het thema luid PRETTY BOWS , mooie strikken.Gebruik wel een Greetingfarm image/stempel of van CCdesign image /stempel.
De sponser deze week is Simon Says.
Doe gezellig mee.
Fijne zondag allemaal XX Christa

donderdag 13 januari 2011

Hallo allemaal,

Ik had dit kaartje half afleggen en het afdrukje ook, het is een sketch van tineke .
Moest deze afmaken van mn zelf anders blijft het maar liggen vind ik ook zoo zonde dus dit is het geworden,, 16april met zussie en moeders naar de clubdag van Tiets we hebben er zin in, gaan er nog meer bloggers heen??
Fijn weekend allemaal XX Christa

maandag 10 januari 2011

Help Katie

Hoi allemaal,

Laurie heeft speciaal een digi set gemaakt voor Katie Emerson Renz, Katie is een jonge moeder van 3 kinderen en getrouwd met Kevin.
Voor de kerst hebben ze vreselijk nieuws gehoord ,Katie heeft maag kanker stage 4

Jak Heath een goede vriendin van Katie heeft een soort van digi benefit opgezet er zijn diverse artisten die meedoen zoals DoodlePantry, Mo manning, Tiddly inks, Digital delight en veel meer gave artisten bij Jak kan je doneren ongeveer 18 euro en dan krijg je een hele gave set digi's , dus als je geintreseerd bent ga naar JAKHEATH .

XX Christa

Pookha challenge blog



Goedemorgen allemaal,
Vandaag begint bij Pookha de challenge en deze luid gebruik eem pookha afbeelding. hier een link van een freebie om te beginnen.
Hier de link van het challengeblog , de challenge duurt 2 weken dus jullie hebben de tijd , suc6 allemaal,
Snel ff een broodje eten en we gaan aan het werk, werkze allemaal /
XX Christa

zondag 9 januari 2011

Colour challenge Anyone for Anya

Hallo allemaal,

Vandaag een kaartje voor de Anyone for Anya challenge, thema is een colour challenge, er zijn weer te gekke prijzen te winnen dus waar wacht je op hihi.

Wil ook ff iedereen bedanken voor de beterschaps wensen was flink ziek ,had een fikse keelontsteking , morgen is mn kuur af, maar wat kan je daar ziek van zijn zeg .

XX Christa

woensdag 5 januari 2011

Heart Candy Ants

Hallo allemaal,

Vandaag is er weer een nieuwe release uit van de Doodlepantry.
Ook begint de Challenge weer en is gebruik een doodle pantry afdrukje als je heb mee gedaan krijg je naar de wedstrijd een super lieve digi set van Laurie klik hier om te zien the Love birdies. Dus na de WEDSTRIJD krijg je die. Hier de link om direct naar de wedstrijd te gaan

XX Christa

zondag 2 januari 2011

Anyone for anya



Hallo allemaal, iedereen de beste wensen en al het goed geluk in het nieuwejaar.
Bij mij is die jammer genoeg beroerd begonnen lag op de bank bij mijn ouders met 39graden koorts en koud dat ik het had, heb nog steeds koorts ,keel doet super pijn ,morgen langs de huisarts ,word er gek van.
Deze kaart is mijn eerste Dt opdracht van ANYONE FOR ANYA?
De wedstrijd ,maak een kaart of kalender met de maand februari ,deze kan je ook downloaden bij ons staat in de sidebar , en er is een te gekke prijs te winnen een special magnolia stempel die gemaakt is voor Papers and Picture's
Te gek toch
XX Christa