vrijdag 29 april 2011

Voor Sandra gemaakt





Hoi allemaal,


Vandaag ben ik ffies naar Sandra geweest we wonen nog geen 10 minuten van elkaar af, op de clubdag hadden we het over stempeltjes ,dus vandaar een afdrukjes mapje met afdrukjes erin,van sandra kreeg ook afdrukjes en gave strikjes en van die kwastjes super lief toch, bedankt nogmaals ,, nou San je kan lekker aan de freubel was een beste stapel hihi .

XX Christa

dinsdag 26 april 2011




Hallo allemaal,

Zo iedereen de pasen overleefd hihi, ondanks dat ik moest werken vlogen de dagen voorbij.


Dit is een boekje deze heb ik voor Martine gemaakt, ik had alleen geen foto van de binnenkant gemaakt , ik had voor de meiden 4 van die paashaas chocolade lollies in gedaan, ik hoorde dat de meiden het erg intresant vonden hihi,en lekker, tekst is van TLC.



XX Christa

maandag 25 april 2011

Happy Easter



Fijne 2e paasdag allemaal , digi is van Doodlepantry

XX Christa

zondag 24 april 2011

Anyone for Anya Sketch



Hallo allemaal,


Vandaag weer bij Anyone for anya een Sketch, dit is mijn DT Bijdrage.

Heb een nestabilatie gebruikt in deze vorm label 8 , lekker makkelijk nu gedaan hihi.

XX Christa

zaterdag 23 april 2011

Fijne paasdagen allemaal





Hallo allemaal,


Hier nog een paasmandje ( mijn Dtwerk) Cards etc shop Challenge blog , daar kan je dit patroon voor een euro opvragen en dan meedoen met de wedstrijd.
Poeh wat een week, mn man komt donderdag eerder thuis, arm in het gips, een ongeluk op het werk bot in het duim gescheurd en de huid open, dat is geplakt.


Dus ik heb het 2x zo druk hier ,nu zo aan de weekenddienst beginnen, gelukkig zijn het geen super lange lijsten ,dus ik ga er zo weer vandoor,


Allemaal een fijn paasweekend ,geniet ervan


XX Christa

woensdag 20 april 2011

Turtle Trio Color Doodle Pantry





Hoi allemaal,


Lekker genieten van het weer , wij wel hoor, net ffies de stad in geweest wat zomer kleren voor Aaron gekocht , goed geslaagd gelukkig .


Vandaag bij Doodle Pantry de nieuwe release, ik ben tot einde van deze maand een gast designer,

Ik zag dat Laurie de schildpadjes nu in kleur en het bijpassende digi papier had en omdat ik toch tijdgebrek had heb ik voor de ingekleurde dus gekozen, er zitten dus 3 in een set, ik dacht kom op je kan er 3 maken moet lukken .


Hier mijn resultaat dus , kijk maar ook op haar blog er staan super dingen op ,ook de nieuwe wedstrijd .


XX Christa

zondag 17 april 2011

Ronde kaart challenge bij Anyone for Anya


Hallo allemaal


Wat een geweldig weertje he!!!,, gelukkig had ik mijn DT bijdrage voor Anyone for anya alang al klaar liggen, de opdracht maak een ronde kaart en gebruik een CCdesign of Greetingfarm afdrukje .Gesponsert door simon says .

Gisteren clubdag gehad was ZEEERRR geslaagd mn projectje is nog niet af maar dat komt goed hoop ik hihi, een aantal bekende gezien en ook een paar nieuwe bloggers ontmoet super gezellig allemaal.

Nou ik ga ff de tosti's hier in de grill doen

XX Christa

vrijdag 15 april 2011

Paasmandje Wedstrijd bij CARDS ETC SHOP



Hoi Allemaal ,


Vandaag begint de nieuwe Challenge op Cards etc challenge blog, dit is mijn DT bijdrage

Ik heb een Doodle pantry afdrukje genomen vond deze zo grappig een bunny met een wortel,

bloemen en blaadjes zijn van crealies en het leuke hekje ook .

Dit patroon kan je op snij bestand of knip bestand krijgen , dit is geknipt en mensen het is goed te doen hoor , dus doe mee met de leuke challenge op CARDS ETC CHALLENGE BLOG .


Morgen ga ik naar de CLUBDAG VAN TIETS yheeeee heb er zo zin in , voor iedereen een fijn weekend XX Christa

woensdag 13 april 2011

Shadowbox kaart Cards Etc Shop

Hallo allemaal,

Deze kaart is een Shadowbox kaart tulp patroon van Cards Etc Shop.
Deze is te koop in een snij bestand en knip bestand,
En vergeet niet nog een paar dagen voor die leuke tulp challenge op Cards etcChallenge blog, kom op allemaal hij is leuk hoor .
Fijne dag allemaal XX
Christa

maandag 11 april 2011

Voor mijn Vader



Hoi allemaal.


Deze had ik voor mijn vader gemaakt die was 23maart jarig , ik had al het idee om wat van die zaadjes te kopen en dan te verwerken in een boekje of kaart, maar dit is het geworden.

Een dik boekje vol met tuin zaadjes, mijn vader vind dat altijd grappig ,is ook leuk om iets te zien op groeien,, en hij heeft nog 2 zakken met van die violen aan de muur gehad, dus hij kan zn groene vingers weer los laten haha .


XX Christa

zondag 10 april 2011

Anyone for Anya Kleuren challenge, kans om DT 'ER te worden

Hoi Allemaal . Het is weer zondag tijd voor een nieuwe challenge on Anyone for Anya blog. Het is een kleuren challenge best moeilijk vind ik altijd , dit is wat ik voor de challenge heb gemaakt. Dus iedereen doe gezellig mee, je mag een greetingfarm of cc design afdrukje gebruiken , JE KAN DT ER WORDEN ,het gaat niet via random ,dus doe mee !!!! , dan word je mischien mijn collega,gezellig toch . XX Christa

woensdag 6 april 2011

ZEEPBOX




Hoi allemaal,


Hier mijn zeepbox, ik heb deze gemaakt voor een cliente van mij( werk in de thuiszorg in de wijk).

Omdat er veel veranderingen bij ons op het werk zijn , raakte ik deze mevr dus kwijt , ik kwam daar 3x in de week( al bijna 3jaar) deze mevr helpen met douchen etc,en daarna met mevr en dhr een bakkie doen.

Ik vond dit heel erg, en nog,, ik vond het zo gezellig daar ,het echtpaar was altijd geintreseerd in mijn hobby en soms nam ik wat mee om te showen of goed te keuren hihi, ze waren ook super trots op mij dat ik in de magnolia ink en hobbyjournaal stond.

Deze mevr is gek van vintage en alles met roosjes enz , dus ik had deze box gemaakt , ik had deze gezien op de club Scrapmutsen,er zaten waxine kaarsjes in of bonbons, maar deze italiaanse blok zeep paste er ook in, ruikt lekker ook.

Had er nog een reserve gegeven , zo kan ze lang aan mijn denken als ze zich wast ;), ze vond het super mooi en gaf mij een dikke knuffel.


Met distress gekleurd en papier is van prima marketing Madeline paperpack a4

XX Christa

dinsdag 5 april 2011

Voor Margreet ( 100ste sol tiets)



Hoi allemaal,


Deze heb ik voor Margreet gemaakt, ik ken haar alweer een tijdje,wonen niet zover van elkaar af, we hadden enkele weken geleden op de club van Tiets een sol , de 100ste sol, deze werd door Tiets zelf gegeven , en dit is het resultaat.

Margreet heeft deze al ontvangen en vond het heel mooi ,gelukkig .

Bedankt voor al die lieve reactie's die ik altijd krijg , vind ze super om te lezen, probeer bij iedereen langs te gaan maar lukt niet altijd sorry daarvoor .

de kaart doet mee aan

Spring Ants en 1 jarig bestaan Doodlepantry

Hoi allemaal, Vandaag weer een kaartje van Doodle pantry ik mag deze maand een gast designer zijn , Laurie heeft zulke leuke digi's weer gemaakt , dit is de spring ant , is al gekleurd , ook heel makkelijk .De wolkjes papier is ook een digi , deze krijg je in een set (SPRING DIGI PAPER SET )als je mee doet met de challenge op de Doodlepantryblog Er is een leuke aktie bij de Doodle pantry shop ,laurie dr shop bestaat 1jaar, tussen 5april en 10 april 40%korting op de digi's vul wel de coupon code HBDP4U in anders geld het niet. De takjes komen weer van een bos af van de action , ben er weg van hihi XX Christa

maandag 4 april 2011

swapkaart

Hoi allemaal, Een tijdje geleden was er een swap op de club bij tiets, ik kreeg een super pakketje , dit heb ik er mee gemaakt XX Christa

zondag 3 april 2011

Paas kaartdoosje en nieuwss


Hoi allemaal.


Vandaag weer een nieuwe challenge bij Anyone for Anya, maak een paaskaart/ creatie.

Ik heb deze kaart gemaakt voor mn collega planner anja, omdat ze iets voor me heb verandert , wilde ze chocola, waaa chantage hahaha, neehoor ik gun het haar, dus heb ik deze gemaakt benbenieuwd wat ze ervan vind.


De narcissen heb ik bij xenos gekocht grappig toch?? Vlinders gestanst met crealies stans.


En ik heb gewonnen bij JANINE super hoor, mocht van haar een stempel uitzoeken , mocht een magnolia of een andere, ik heb een ccdesign uitgekozen superrr he Bedankt hoor Janine.

Ennn ik ben de helemaand APRIL Gast Designer bij Doodle Pantry ook superrrr..


XX Christa

vrijdag 1 april 2011

EASELEI DUO challengeblog



Hoi allemaal,


Vandaag begint de nieuwe challenge bij het DUOBLOG dit is mijn bijdrage als DT ER.

Je kan het patroon en digikuiken aanvragen ,op het blog staat de email van Annette.Ik heb dus een combi gemaakt van een magnolia en de digikuiken.


Ik heb weer een digi tekst van TLC gebruikt.

Bloem is een stans van Crealies.

Die takjes komen bij Action vandaan die zijn super, je koop een bos er zijn geloof ik 5 kleurtjes , ik heb de takjes met 3dkit geplakt ,zit goed vast nu haha.

Gekleurd met distress, de digi kuiken van jolanda met copics.

XX Christa