zondag 30 oktober 2011

Anyone for anya

Hoi allemaal,

Vandaag weer een nieuwe challenge bij Anyone for Anya , maak een shapekaart , maar geen rechte of ronde, graag andere vormen,
Dit is mijn dtbijdrage, ik heb de inshapemal gebruikt van Crealies, dus weer allemaal meedoen hoor!!
XX Christa

donderdag 27 oktober 2011

Heb ik ontvangen van de eetsmakelijk Swap




Hoi allemaal,

Ik heb meegedaan met de Nederlande Swappers , het thema was eetsmakelijk swap.
En er stond ineens een postbode aan de deur, hallo een pakje voor u!!,, HUH heb niks besteld haha!!.
En toen pakte ik het uit WAUWWW,, echt gaaf ,een complete muffin set,, deze swap heb ik van ELVIRA gehad ( blog is in de maak,maar het word top aan mijn swap te zien hihi), echt nogmaals bedankt hoor!!

Verder gaat het hier met hoesten en proesten en snotteren langzaam aan ben er niet voor uit te branden haha,,mijn man is er net van af en nou beginnen aaron en ik helaas.
Niks aan te doen hoort bij het tijd van het jaar toch ;)
XX Christa

maandag 24 oktober 2011

Anyone for Anya

Hoi allemaal ,

Ffies een kort berichtje, heb het super druk nu ,kwa werk en thuis, maar hier is mijn DTbijdrage voor Anyone for Anya.
Het is nu een sketch wedstrijd ik heb de sketch wat gedraait, hoop dat jullie weer meedoen .
XX Christa

vrijdag 21 oktober 2011

Babyboekje in opdracht!












Hallo allemaal,

Vandaag wil ik dit delen met jullie, ik had een aantal maanden geleden een opdrachtje gekregen van een vriendin van mijn schoonzus.
Haar vriendin was zwanger en zocht iets anders dan anders, ik had voor mijn zwager en schoonzus een mini trouw album gemaakt en dat vond zij zo leuk ,en of ik zoiets kon maken.
Ik heb afgelopen voorjaar een Clubdag gehad vanTiets dr club en daar hebben wij een boekje gemaakt met paperbags .
(helaas die van mij ligt dus nog steeds voor de helft af ) .
Dus ik liet het idee zien ,ja dat was het zei ze.
Ik heb er 2 foto's  inbewerkt, ivm hun privacy heb ik dat weg gegumd,wel zonetjes vind ik, zou het ook niet leuk vinden als ik ongevraagd op  inet word geplaatst en vooral met je pasgeboren kindje .
Heb een paar teksten gebruikt van TLC, papier is van Pinkpainslee, had het boekje zover af, moest even of het een boy or a girl was ;) ivm met verder kleurtjes en lintjes toevoegen,, maar vond alleen een boekje zo kaal ,ik had nog een witte paperbag en deze erbij opgepimt ,, zelf mogen de ouders het verder aankleden met gedichtjes foto's etc,, gisteren heeft de vriendin van mn schoonzus opgehaald en ze vond het super geworden!!
Was een heel projekt wel super om te doen hoor, maar nu moet die van mij ook maar is af haha
XX Christa

Mn projektje doet mee bij
Its a magnolia challenge

zondag 16 oktober 2011

Anyone for Anya retrofresh kitty

Hallo allemaal,

Vandaag bij Anyone for Anya weer een nieuwe challenge, hier mijn DT bijdrage.
Maak een kaart met monochromatic kleuren dus dat houd in doe naast je natuurlijke kleuren zoals huidskleur haar kleur 1 kleur erbij, ik heb gekozen voor grijs wit.
Dit stempeltje is van de Greetingfarm schattig he,heb deze al zolang en bijna nooit gebruikt ,heel herkenbaar voor vele ;)

Deze kaart doet mee met de Farmfresh challenge Greetingfarm (retrofresh animals)
XX Christa

vrijdag 14 oktober 2011

Kerst

Hoi allemaal,

Vandaag tja weer een kerstkaartje , met lekker veel blingbling, ik heb dat glitterfoam gebruikt van de action werk super met stansen
Xx Christa

Deze kaart doet mee bij TOMIC

maandag 10 oktober 2011

KerstSwap kaart

Hoi allemaal,

Deze kaart heb ik voor Marijke gemaakt ( Marny) ,op de club van Tiets had Saskia een leuke kerst swap georganiseerd, samen met deze kaart en de spullen die er op zitten en papier naar Marijke gestuurd.
Ik ben super nieuwschierig wat voor swap ik terug krijg ;)
Ik heb de nieuwe magnolia gekleurd met distress, papier is van Primamarketing, de blaadjes en de swirls zijn doohickeys van magnolia, dit alles is verkrijgbaar bij Scrap and More
XX Christa

zondag 9 oktober 2011

Colorchallenge Anyone For Anya



Hallo allemaal,

Vandaag weer een nieuwe challenge bij Anyone For Anya, hier mijn DTbijdrage, vond het best wel pittig ik heb niet heel veel met halloween, en het plaatje is erg griezelig, ik heb het is goed bekeken en zag wat spooky's erop haha wie weet wat!!! ff op het plaatje drukken dan vergroot die.

Zat met Martine op msn en ik vertelde het haar zij had het echt niet gezien ;)ook haar man niet. (we zitten samen in het afa team).
Maar ik heb dus geen spooky kaart gemaakt , iets van een biosverjaardagskaartje :).
XX Christa

zaterdag 8 oktober 2011

Kerst




Vandaag een kerstkaartje met het Papier Curio van BasicGrey.                                                                    En ja heb ook even m'n gelatineblaadjes te voorschijn gehaald, ik zie het nu steeds meer langs komen en       dacht ik wil ook eens een shakerkaart maken met zo'n leuk raampje ;).                                                         Ik heb ook een groot Papierenkleedje gebruikt,deze heb je in allerlei maten.                                                  Het afdrukje is een oude stempel van Magnolia deze heb ik op Aquarelpapier gestempeld met                       Archivaljetblack inkt,              en ingekleurd met Distress inkts.                                                                    
Ik heb de scallop Nestabilitie gebruikt.
Ook heb ik voor in de hoekjes snijstanzen van NellieChoice gestanst en in de hoekjes geplaatst met Stickles erop.
De grote kerstster is van Marianne Design de kerstvlok is van Martha Stewart ,en een mooie glimbrad erin, de swirls zijn van die-namics.
En ik heb mijn parelpennen gebruikt.
Vanavond lekker relaxen we hebben 3 griezelfilms gehuurd , nouja relaxen hihi ;)
XX Christa


vrijdag 7 oktober 2011

Hoi allemaal,

Op de club van Tiets is nu een leuke wedstrijd aan de gang, je krijgt deze digi, deze is van KRISTA  Saturated Canary ze maakt deze super digi's, samen met een sketch maak je dus een kaart .
Dus ben je een clupper bij Tiets dan zou ik zeker deze aanvragen, maar hou er wel rekening mee dat je die ook dus echt gaat maken anders word voor 4maanden terug gezet naar aspirant lid, dat zou zonde zijn,dus meedoen .
XX Christa

donderdag 6 oktober 2011

Martine




Hallo allemaal,

Gisteren heb ik een pakketje naar de post gebracht en vandaag is deze dus bezorgd bij mn lieve vriendin Martine( madeliefjuh).
Zij word as Zaterdag 30 jaar dus heb wat bijzonders gemaakt , ze is zelf met wekpotjes aan de gang , ik zag dit setje bij wibra en dacht helemaal te gek dit word het, ben naar onze stoffen en lintjes winkel laresa geweest ,heb daar wat leuks uitgezocht en in de potjes gedaan.
De kaart kan open geflapt worden maar daar heb ik geen foto van dat is alleen voor Martine ;) .
Ze vond het helemaal geweldig ,gelukkig maar poeffhhh haha ;)
XX Christa

dinsdag 4 oktober 2011

Scrap & More Herfstwedstrijd


Hoi allemaal, het is weer een nieuwe maand en bij Scrap & More is er weer een wedstrijd , namelijk maak een herfst creatie/kaart, dit is mijn DT bijdrage.
Het papier is van Curio van Basicgrey en het tasje is van Papermania , een vierkante cheerylynns stans, en een ovale nestabilatie gebruikt.De takjes zijn ook van Cheerylynns, het vogelkooitje van Marianne designs, de bloemtjes van de mini pons van EK Succes
Het afdrukje is een wat oudere van Magnolia gestempelt op aquarelpapier met archival inkt, het afdrukje is ingekleurd met de Distress.
Iedereen die meedoet heel veel succes hoor !!

Ook wil ik iedereen bedanken voor die lieve berichtjes en medeleven hier en op mn hyves, wij weten dat het beter was voor onze DikkieDik.
XX Christa

Dit tasje doet mee bij deze Challenge's
dutch magnolia chickies
its a magnolia challenge
Simply magnolia
Scrapcards challengeblog
Simonsays stampchallenge

maandag 3 oktober 2011

DikkieDik

Helaas heb ik met veel verdriet  DikkieDik vanmiddag inlaten slapen, dierenarts zei al dat hij te ziek is, nu heeft hij gelukkig geen pijn meer
XX Christa

zondag 2 oktober 2011

Anyone For Anya HalloweenChallenge



Hoi allemaal,

FF een update over DikkieDik, hij is thuis, zeer vermagert,zn koppie helemaal kapot gekrabbelt, gisteren zijn we een rondje gaan lopen en toch weer roepen en toen hoorde mn man heel zacht miauuuuw, ja hoor helemaal diep in de bosjes daar zat hij helemaal angstig.
Ik had een oude doos in de badkamer gezet, vers water brokjes nou schransen erin, gelukkig niet gespuugd alles bleef binnen, en dorst, zoozielig, ik ben superrrrrr blij dat hij er weer is, hij heeft de helenacht geslapen beesie is helemaal uitgeput.
Morgen ga ik naar mn eigen dierenarts, als ik het nu doe is er te veel stresss.., ,,zelf lijkt die ook erg blij hij knort helemaal en miauwt heel lief, ik ben helemaal happy dat mn poezenkind terug is ..

De kaart die ik heb gemaakt is mijn dt bijdrage voor Anyone for Anya, Halloween, ik dacht lekker veel paars ,mijn favo kleur.
Het afdrukje is van een oude serie van CC design.
Fijnedag allemaal
XX Christa

zaterdag 1 oktober 2011

Shape Card Cards etc Euroblog


Hoi allemaal,

Vandaag een nieuw patroon en een bestaand patroon voor een Euro op het Cards etc Euro blog.
Dit is een nieuw patroon door Jolanda ontworpen, ik heb er dus een kerstversie van gemaakt kijk snel op het blog ,wat mijn andere collega's dt'ers ervan hebben gemaakt , het ziet er super uit
Fijne dag vandaag
XX Christa